Tulipunainen mekko - Valon ja varjon tarinoita novelliantologian kirjoittajat

Henry Aho on 38-vuotias kirjailija Teuvalta. Julkaissut 19 omaa teosta, ollut mukana 16 antologiassa. Voittanut kaksi valtakunnallista kirjoituskilpailua ja sijoittunut parhaiden joukkoon neljässä muussa. Kirjailijaliiton, Nuorisokirjailijaliiton ja Pohjanmaan kirjailijoiden jäsen.


Anu ja Eero Korpinen ovat taiteellinen pariskunta Honkajoelta. Korpiset keskittyvät teksteissään
harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta kauhuun ja fantasiaan. He ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen jo neljä vuotta.


Tiina Martikainen (s. 1963) on sammattilainen kirjailija, joka vetää myös kirjoituskursseja. Hänen tuotantoonsa kuuluu omaelämänkertoja, nuortenkirjoja ja jännitysromaaneja. Lohjalle sijoittuvat dekkarit Kasvot pinnan alla jaJäätyneet kasvot kertovat rikosylikonstaapeli Hanna Vainiosta ja poliisikoirasta Riinasta.


Jaakko Melentjeff (s. 1965) on ylöjärveläinen sosiaalityöntekijä. Hän on julkaissut esikoisromaaninsa Hukkuneet (Atena 2017).


Sana Mustonen (s. 1970) on renkolainen ammattisanoittaja, joka on kirjoittanut laulutekstejä suomalaisille artisteille Suvi Teräsniskasta Robiniin. Hän on julkaissut myös kuusi runokirjaa ja tunnetaan Hämeenlinnan seudulla hauskoista kolumneistaan.

Helena Numminen elelee eläkkeellään, jota hän saa Helsingissä tehdystä psykologin työstä. Häneltä on julkaistu yhteensä seitsemän kirjaa: romaaneja, lasten satukirja, rikosnovellikokoelma ja runokokoelma. Hänen novellejaan ja satujaan on mukana lukuisissa antologioissa.

Juha Mäntylä (s.1979) on Merikarvialla syntynyt kirjailija. Häneltä on julkaistu 11 omaa teosta, sekä ollut osallisena pariinkymmeneen antologiaan.

Elina Pulli (s.1964) blokkaa nimellä Pulina Elli. Hän kirjoittaa ammattikasvattajille liikuntakirjoja, lapsille runoja ja naisille dekkareita. Tekee lautapelejä ja naputtaa työkseen konetta varhaiskasvatuksen asiantuntijana.

Karoliina Suoniemi (s.1983) on tamperelainen sanataideopettaja ja sanataiteen läänintaitelija. Hän on julkaissut selkokielisiä kirjoja sekä ollut mukana novelli - ja runoantologioissa.

Arttu Tuominen (s.1981) on porilainen kirjailija, jolta on julkaistu kolme kiiteltyä
jännitysromaania ja useita novelleja eri antologioissa.