Mitat: 14,8 x 21

Sivumäärä: 3

Tuotemuoto: pehmeäkantinen

ISBN: 978-952-68953-0-7

Kannet: Antti Tahvanainen

Julkaisupäivä: 14.4.2018

Sivut: AuroranTarina.fi


Seireenit

Anu Kuusenoksa

Auroran elämä on muuttunut vuodessa radikaalisti. Vastuu pienen lapsen äitinä painaa. Hänen ahdistustaan lisää se, ettei Judaksesta ole havaintoja Amirin talon tapahtumien jälkeen. Myöskään vampyyrien elämässä vanhat säännöt eivät näytä pätevän. Bardiyan huomion vievät Carlon jälkeläiset, jotka haastavat Bardiyan ja Meirin verilinjoja. Kohtalo kuitenkin puuttuu tapahtumien kulkuun, ja sattuman kautta todellinen uhka saapuu muodossa, johon edes vanhimmat vampyyrit eivät ole osanneet varautua.

Aurora jää kahdestaan lapsensa kanssa ja joutuu pyytämään apua epätodennäköiseltä taholta. Alkaa taistelu vampyyrien olemassaolosta. Aurora on mahdottomalta tuntuvan haasteen edessä. Pystyykö hän pelastamaan perheensä ylivoimaiselta vaikuttavalta viholliselta? Tekeekö uusi vampyyrilaji lopun vuosituhansia kasvaneista verilinjoista?

Seireenit on Prinssi jolla ei ollut sydäntä -kirjan jatko-osa, joka kuljettaa Auroraa entistä lähemmäs hänen tarinansa päätepistettä.

Vastuu, ylpeys ja pettymys jälkeläisistä painaa kaikkia. Sama tarve
liittää seireenin muihin. Mikään ei ole yksinkertaista tarinassa. Visiot
ovat huimat. Tietoa tulee lisää niin vampyyreistä kuin kaiken läpäi-sevästä energiasta. Teos etenee moniulotteisena, taidokkaana
kudelmana.

Vampyyritarinat toistavat liian usein tuttuja kaavoja. Kuusenoksa jatkaa genren uudistamista. Hän tuo ihastuttavasti esille vampyyrien vuosituhansia kestävän elämän, ja tietyn kateellisuuden ihmisille. Nämä vampyyrit ovat tunteissaan lihaa ja verta, jälkimmäistä myös jännittävällä tavalla.

Kouvolan Sanomat, Petri Pietiläinen 15.5.2018