Varjo Kustannus

Varjo Kustannus on nuori ja raikas toimija kustantamoiden sankassa joukossa. Kokemattomuuden korvaamme innolla. Haluamme tuottaa lukijoille mielenkiintoisia ja huolellisesti valmisteltuja kirjoja. Koska teemme kustannustyötä sivutoimisena, emme julkaise kuin muutaman kirjan vuodessa. Varjo Kustannuksen ensimmäinen teos julkaistaan keväällä 2018. Toiveissa on julkaista loppuvuodesta 2018 toinen teos. Tavoitteemme eivät ole (vielä) kovin korkealla. Näiden kahden julkaisun lisäksi haluamme tehdä hyvää markkinointityötä, sopia yhteistyökuvioista sekä osallistua Helsingin kirjamessuille syksyllä. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle.

Me

Varjo Kustannuksen perustajana pyöritän kustantamon toimintaa.
Lisäksi olen kirjailija. Teoksiani julkaistaan Varjo Kustannuksen
kautta. Aikaisempi kustantamoni oli Scarabe kustannus. Alunperin sain idean kustantamon perustamiseen, kun yhteistyöni Scaraben kanssa päättyi. Koin neuvottelut ja työskentelyn kustantamoiden kanssa hankalaksi ja epävarmaksi. Kokemukseni pohjalta minun on helppo samaistua kirjailijoiden kokemuksiin. Leipäni ansaitsen sosiaali- ja terveysalalta. Asustelen Ummeljoella, ja perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi lasta ja kaksi kissaa."

-Anu Kuusenoksa

"Olen kielistä ja kirjallisuudesta innostunut kääntäjä ja oikolukija, ja nykyisin hyödynnän osaamistani myös kustannustoimittamisen muodossa. Taustaltani olen kellokoskelais-pohjoiskarjalainen, ja tällä hetkellä asun Helsingissä kolmen kissan ja yhden ihmisen kanssa."

-Laura Tolvanen


"Olen 93-syntynyt ja 2017 keväällä XAMK:sta valmistunut graafinen muotoilija. Sain mahdollisuuden tehdä opinnäytetyökseni Anu Kuusen-oksan esikoisromaanin kannet ja muita kuvituksia. Työn aikana kiinnyin kirjan maailmaan, ja koska olimme Kuusenoksan kanssa tyytyväisiä lopputuloksiin, päätimme jatkaa yhteistyötä."

-Antti Tahvanainen
Portfolio: https://anta.portfoliobox.net/